Webshoppen Designer Deals blev startet af Eva Lundgreen Henriksen i 2011. I november 2014 overtog jeg den fordi Eva ikke længere havde tid til både at passe webshop, barn og et fuldtidsarbejde.

 

For mig er dette en mulighed for at udleve min største passion - at finde skjulte skatte i genbrugs- og antikvitetsforetninger samt på loppemarkeder i hele landet. Hver enkelt genstand er nøje udvalgt og jeg håber du vil synes om dem. Jeg har samlet i mange år og har efterhånden samlet så mange ting, at jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre af dem. Da muligheden for at overtage Designer Deals bød sig, slog jeg til med det samme. Designer Deals er min hobby og mit frirum og jeg nyder at finde og sælge dine ting.

 

Jeg er uddannet Cand. mag i Æstetik og Kultur fra Aarhus Universitet i november 2011 og har arbejdet med salg og service i mange år. I sommeren 2012 købte jeg et hus på Djursland med min kæreste og vi har siden hen fået en dejlig søn. I sommeren 2015 flyttede vi til Vordingborg hvor jeg arbejder i DGI Huset Panteren.

 

 

Jeg glæder mig meget til at handle med jer.

 

 

Mange hilsner

Rebekka Andersson